TANÁCSADÁS – KISZERVEZETT FELADATVÉGZÉS

Tanácsadás (2).png

Képzelj el egy virtuális kerekasztalt, ahol szakértők ülnek, és amint felteszed a kérdésed, egyszerre mind a hét szakterület képviselője a Neked adandó válaszon fog gondolkodni. Egy minden szempontból átgondolt és képviselhető megoldást fogunk számodra nyújtani.

HR, Munkajog, Bérszámfejtés, Munkavédelem, Könyvelés-adótanácsadás, Finanszírozás-pénzügy, Sajtó és PR.

Nem kell különböző szolgáltatókhoz fordulni, nálunk mindent megtalálhatsz, amire vállalkozóként, cégvezetőként vagy HR-esként szükséged lehet ahhoz, hogy jogszerű és humánus működéssel érd el céljaidat.

 

Ha olyan kérdéssel fordulsz hozzánk, amelyben nem vagyunk szakértők, bizalommal ajánljuk Neked releváns partnereinket. Csak a hozzánk hasonló, emberközpontú szemléletet valló, megbízható partnerekkel dolgozunk együtt.

Mi megoldó emberek vagyunk.

Te hozod a céljaidat, igényeidet vagy problémádat, mi adjuk a megoldást.

Online tanácsadói csoportunk az ügyfelek minden kérdésére egységes megoldási javaslattal szolgál. Összeszokott, gyakorlatias csapatunk segítségével hét különböző területre kiterjedő útmutatást adunk minden felmerülő kérdésre.

Miért?

Abban hiszünk, hogy akkor van minden rendben egy vállalkozásban, ha ez a hét terület egymással harmóniában van. Minden jelenség, amely egy cég - egy bármilyen méretű szervezet - működése közben felmerül, komplex folyamat eredménye. Ha hozzánk fordulsz, biztos, hogy olyan megoldást javaslunk, amely jogszerű, humánus, minden rád vonatkozó törvényi és pénzügyi vagy gazdasági szabálynak megfelel, és amellyel el is éred a célodat. 

 

Jogi, gazdasági, műszaki, pénzügyi, HR, pszichológiai és kommunikációs szakértőink folyamatosan a rendelkezésedre állnak, és csapatként, átfogó és szakszerű tanácsokkal segítenek Téged a céljaid elérésében.

 

Kényelmes és gazdaságos havidíjas előfizetésben nyújtott tanácsadásunk, feladatvégzésünk által kiegyensúlyozottan és folyamatosan tudunk veled együttműködni, mintha a csapatod része lennénk. 

 

Interim menedzsereink munkáját teljes csapatunk támogatja, így nem csak egy munkatársat kapsz tőlünk Interim menedzsment szolgáltatásunk keretében, hanem egy teljes csapatot is, aki ott áll az interim menedzser mögött, és tudásával segíti a vállalkozásod működését.

HR (4).png

HR

Tanácsadás, kiszervezett feladatvégzés, interim menedzsment HR területen.
A szolgáltatás keretében a díjcsomag választástól függően kollégáink ellátják a HR-rel foglalkozó munkatársat folyamatosan - akár napi szintű - tanácsokkal, a kérdésekre adott megoldási javaslatokkal, igény esetén részfeladatokat vállalnak, vagy ellátják a teljes HR feladatait.

Jog (3).png

JOG

Magyarországi és nemzetközi cégjog, szervezeti jog, munkajog, fogyasztóvédelem, szabadalmi ügyintézés.
Folyamatos havi tanácsadással és dokumentáció készítéssel vagy alkalomszerű megbízással segítjük a szervezeteket a jogszerű működésben. 

Munkavédelem (1).png

MUNKAVÉDELEM

Munkavédelmi tanácsadás, képviselet, szakértői vélemények, auditok, kockázatértékelések és egyéb felmérések készítése, vizsgálatok lefolytatása, oktatások lebonyolítása. Tűz- és érintésvédelmi ellenőrzések lebonyolítása, gépek, berendezések ellenőrzése, munkavédelmi rendszerek kialakítása.

Könyvelés-adótanácsadás (1).png

KÖNYVELÉS-ADÓTANÁCSADÁS

Könyveléssel és adózással kapcsolatos tanácsadás vagy kiszervezett feladatvégzés. A könyvelés támogatása, részfeladatok vagy a teljes könyvelés elvégzése. Könyvvizsgálat, adótanácsadás, képviselet vitás kérdésekben, könyvelő munkatársak támogatása, betanítása. 

Pénzügy-finanszírozás (5).png

PÉNZÜGY-FINANSZÍROZÁS

Pénzügyi tervezés, kontrolling, pályázatok, hitelek, befektetési folyamatok lebonyolítása, pénzügyi tervek készítése, szervezetek pénzügyi átvilágítása, pénzügyi-kontrolling-finanszírozási tanácsadás.

Bérszámfejtés (1).png

BÉRSZÁMFEJTÉS

Bérszámfejtéssel és TB ügyintézéssel kapcsolatos tanácsadás vagy kiszervezett feladatvégzés. A bérszámfejtés támogatása, részfeladatok vagy a teljes bérszámfejtés elvégzése. Képviselet vitás kérdésekben, bérszámfejtő munkatársak támogatása, betanítása. 

PR (4).png

PR

Teljes PR, sajtó vagy marketing tanácsadás, kiszervezett feladatvégzés, tartalomgyártás, kampányok lebonyolítása, rendezvényszervezés.
A szolgáltatás keretében a díjcsomag választástól függően kollégáink ellátják a PR-ral foglalkozó munkatársat folyamatosan - akár napi szintű - tanácsokkal, a kérdésekre adott megoldási javaslatokkal, igény esetén részfeladatokat vállalnak, vagy ellátják a teljes PR vagy a marketing feladatait.