RÓLUNK

sun-clouds.jpeg

Ott állunk mögötted, melletted, és ha szükséges akár előtted pajzsként, hogy segítsük a szervezeted működését. Minden szolgáltatásunkat cégre, feladatkörre és az érintett egyénekre szabjuk. Hiszünk abban, hogy a hatékony és optimális megoldások a részletekben rejlenek. A HR KOPÓ küldetése, hogy a személyre szabott szolgáltatásaival segítse a vállalkozások és a munkavállalás működését Magyarországon.

sun-clouds.jpeg

A mi termékünk

… a tudás, amelyet ügyfeleinknek átadunk. Hol tanácsadás, hol interim menedzsment formájában, igény szerint dokumentációkészítés, esetleg teljes szabályzatrendszer megalkotásának formájában, teljes feladatkörök kiszervezett ellátásával vagy a képzéseinken oktatás formájában.

… a rendelkezésre álló potenciális munkaerő állomány. A HR-eseket és munkáltatókat segítő tanácsokkal, oktatásokkal segítjük a fluktuáció csökkentését és a termelés növelését, optimális munkaerő közvetítéssel segítjük a munkaerő állomány bővítését.

… az optimális PR tevékenység. A megfelelő üzeneteket a megfelelő módon állítjuk elő és közvetítjük, hogy ügyfeleink működését, stabilitását és piacszerzését segítsük az optimálisan népszerűsítő kommunikációs eszközök alkalmazásával.

… a biztonság, amit ügyfeleinknek nyújtunk, mert a tudás hatalom. A jogszerű, humánus, pénzügyileg optimális és megfelelően kommunikált szervezeti működés harmóniája ad igazán erőt a vállalkozásoknak a fejlődéshez, virágzáshoz, a stabil működéshez.

Mi megoldó-emberek vagyunk.

Legyen az előzetes szaktanácsadás, ügyintézés, vagy egy már bekövetkezett esemény utólagos kezelése, probléma elhárítása, akár akkut ügyek megnyugtató rendezése, lezárása vagy folyamatos mentoráció nyújtása.

Ez a HR új generációja.

Emberközpontú szolgáltatások minden szakterületen.
A HR KOPÓ szemlélet középpontjában az ember áll, ezért a jogi, gazdasági, pénzügyi és egyéb adatok vizsgálata során is az egyén és az egyének csoportjára specializálva foglalkozunk minden feladattal.

Szakértőink és munkatársaink olyan lelkes, a szakmájukért fanatikusan rajongó szakemberek, akik nap mint nap a vállalkozások, szervezetek működésének optimalizálásán dolgoznak. 

Jogi, gazdasági, műszaki, pénzügyi, HR, pszichológiai, kommunikációs és marketing szakértőink folyamatosan a rendelkezésedre állnak, és csapatként, átfogó és szakszerű tanácsokkal, megoldásokkal segítenek Téged a céljaid elérésében.

bff_edited.jpg

CSAPATUNK

Purkald Krisztina

Purkald Krisztina

CEO, Szolgáltatás vezető

Habi Ilona

Habi Ilona

Adótanácsadó, Könyvelési szakértő

Gyebnár Levente

Gyebnár Levente

Social Media manager

dr. Novák Nóra

dr. Novák Nóra

Nemzetközi jogász, ügyvéd

Csige Éva

Csige Éva

Bérszámfejtési és TB-szakértő

Bujdosó Edina

Bujdosó Edina

Backoffice manager

Sachinger Attila

Sachinger Attila

Munkavédelmi szakmérnök, szaktanácsadó

Sirák-Jaskó Magdolna

Sirák-Jaskó Magdolna

Sales manager

Seres Dóra

Seres Dóra

PR munkatárs