Senior backend Java fejlesztőket keresünk

IT

Fiatalos csapat; külföldi megbízók szoftverfejlesztési projektjei; különleges kihívások; magas minőségű technológia; választható eszközök; kiváló és megbízható magyar munkáltató!

Junior Java backend fejlesztőt keres a Visoft Kft

IT

Téged várunk, ha szívesen foglalkozol meglévő rendszerek (legacy Java 6 alapú) karbantartásán túl az új fejlesztések támogatásával backend oldalról egy korszerű, architektúrában.


Főként állami szektorban vállalt megbízásaink mellett a magánszektort is segítjük. Üzletágunk fő profilja: már meglévő rendszerek kiváltása, továbbfejlesztése és szupportálása, illetve új webes üzleti alkalmazások készítése és bevezetésüknek támogatása.

Automatikus tesztelőket keres a Visoft Kft.

IT

Téged várunk, ha szívesen foglalkozol meglévő rendszerek automatikus tesztelésével, és a hozzá kapcsolódó dokumentációs feladatok elvégzésével, folyamatok tervezésével, a csapatmunka támogatásával.


Szűkségünk van Senior, Medior és Junior szintű tesztelőkre is! Olvasd el ajánlatunkat!

Manuális tesztelőket keres a Visoft Kft.

IT

Téged várunk, ha szívesen foglalkozol meglévő rendszerek manuális tesztelésével, és a hozzá kapcsolódó dokumentációs feladatok elvégzésével, folyamatok tervezésével, a csapatmunka támogatásával.


Szűkségünk van Medior és Junior szintű tesztelőkre is! Olvasd el ajánlatunkat!