HR

A legfontosabb munkaeszközeid a munkatársaid. A csapat, amely körülvesz, a csapat, amelyet irányítasz, a csapat, amelyet terelgetsz, kezelsz, támogatsz.

A helyes munkaügyi adminisztráció, a munkajogi megfelelés, valóságos és átlátható bérszámfejtés, a csapatépítés, munkaszervezés, toborzás-kiválasztás, szervezetfejlesztés, munkavédelem, orvosi alkalmasság mind mind a HR-es feladatok közé tartoznak. Olykor nincs elég idő vagy alkalmas munkaerő, hogy ezek a feladatok optimálisan kerüljenek elvégzésre, amely fluktuációt, termelési ingadozást, nem megfelelő munkavégzést okoz.

Mi segítünk azzal, hogy tanácsot adunk elakadás esetén, betanítunk HR-es kollégákat, hogy hatékonyabban menjen a munkavégzés, vagy kiszervezett megbízásban ellátjuk a HR-es feladatokat. A cégek működését szervezetfejlesztéssel, munkafolyamatok optimalizálásával, teljesítményértékelő rendszerek bevezetésével és coach szolgáltatással fejlesztjük.

Havi tanácsadási vagy interim menedzsment, továbbá fejlesztő projekt szolgáltatásainkkal segítjük a munkaerő állomány kezelését. A szolgáltatás keretében a díjcsomag választástól függően kollégáink ellátják a HR-rel foglalkozó munkatársat folyamatosan - akár napi szintű - tanácsokkal, a kérdésekre adott megoldási javaslatokkal, igény esetén részfeladatokat vállalnak, vagy ellátják a teljes HR feladatait.

 

HRK Mentor csomagjaink részeként minden felmerülő kérdés HR aspektusát is megvizsgáljuk.

Tekintsd meg csomagajánlatainkat vagy kérd egyedi ajánlatunkat!